Pogoji poslovanja

Prodajalec:

Tehno Mobil d.o.o. Ljubljana

DUNAJSKA CESTA 129,

1000 LJUBLJANA,

Telefon: 01 530 43 26 

Telefax: 01530 43 22  

 E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Naročnik in kupec:

Kupec je obiskovalec spletne strani www.tehnomobil.si, ki se registrira in v spletni trgovini naroči izdelke. Naročnik je kupec, ki se registrira v spletni trgovini in naroči izdelke.

REGISTRACIJA NA SPLETNI STRANI WWW.TEHNOMOBIL.SI

Z registracijo na strani www.TehnoMobil.si se strinjate, da podatke, ki jih boste navedli ob registraciji, zbiramo, obdelujemo in uporabljamo za statistične in marketinške namene. Tehno Mobil d.o.o. Ljubljana se zavezuje, da podatkov, pridobljenih z registracijo, ne bo posredoval tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica, nato jih bomo anonimizirali in izbrisali. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete v pisni obliki. V času hrambe podatkov imate pri nas pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravka, dopolnitve, blokiranja ali izbrisa vaših osebnih podatkov.

BRSKANJE MED ARTIKLI

Skupine izdelkov:

Ta način omogoča sprehod med področji izdelkov. V zgornji – vodoravni – menijski vrstici lahko izbirate med skupinami izdelkov. S klikom na posamezen izdelek se prikažeta njegov podroben opis in slika izdelka, s klikom na sliko pa se prikaže povečana slika izdelka.

Nakupovalni voziček:

Ob vsakem prikazu izdelka je napis »Dodaj v voziček«. Klik na to ikono doda izdelek med naročila v spletni trgovini.

REGISTRACIJA IN PRIJAVA V SPLETNO TRGOVINO

Če ste že registrirani uporabnik, ob prijavi vpišete le svoj elektronski naslov in svoje geslo.

Če še niste registrirani in želite v spletni trgovini opraviti nakup, se morate prej na strani www.TehnoMobil.si registrirati. To storite tako, da kliknete na gumb »Moj račun« in vnesete zahtevane podatke. Ob zaključku vam sistem samodejno pošlje potrditveno sporočilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Ko kliknete na povezavo iz prejete e-pošte, lahko pričnete z nakupom.

Na strani lahko ostanete prijavljeni, lahko pa se odjavite in se pred prihodnjim nakupom ponovno prijavite z vašim elektronskim naslovom in geslom.

POTRDITEV NAROČILA

Še enkrat preglejte podatke o nakupu, če so pravilni, nakup potrdite s klikom na gumb »Potrdi naročilo«.

POTRDILO O USPEŠNEM PREJEMU NAROČILA

Odpre se stran, ki vam pove, da ste nakup uspešno opravili.

NAČIN DOSTAVE IN POŠTNINA

Izbirate lahko med osebnim prevzemom (v prostorih podjetja) in poštno dostavo.

Stroški poštnine pri zneskih nižjih od 100 € so enotni in znašajo 3,50 €. Nad 100 € je poštnina za vas kot kupca brezplačna!

PLAČILO

Kupci izdelkov v spletni trgovini lahko izbirajo med naslednjimi načini plačila:

• plačilo po povzetju;

• plačilo po predračunu;

Plačilo po povzetju: plačilo se opravi ob prevzemu blaga.

Plačilo po predračunu: ustvari se predračun, ki ga prejmete v e-poštni predal, naveden ob registraciji. V glavi je zapisana številka transakcijskega računa, v zgornjem desnem kotu pa sklicna številka. Plačate po predračunu na transakcijski račun podjetja Tehno Mobil d.o.o. Ljubljana. Pazite, da boste vpisali pravilno sklicno številko.

Ko se odločite za način plačila, kliknete gumb »Izberi«. Noben izmed načinov plačila ne spremeni cene!

DOBAVNI ROK

Dobavni rok je 8 dni od naročila oz. od plačila predračuna. Pri izdelkih, ki jih ni na zalogi, je dobavni rok izjemoma lahko daljši. Dobavni roki, ki so navedeni na strani izdelka so predvideni roki dobave do vaših vrat.

NAROČILO IN DOBAVLJIVOST IZDELKOV

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi in ne bo dobavljivo, vas o tem obvestimo. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ni dobavljiv, vam povrnemo denar.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILA BLAGA

V skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (Pogodbe, sklenjene na daljavo) ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh po prejemu izdelkov podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila. Razen, če sta se podjetje in potrošnik dogovorila drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od naročila časopisov, revij in periodičnih publikacij. (43.č člen)

Če je potrošnik izdelke že prejel in od naročila odstopi, mora izdelke nepoškodovane in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka. Kupnino mora podjetje vrniti najkasneje v roku 15 dni od prejema vrnjenih izdelkov (43.d člen).

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v Tehno Mobilovi spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih in vsebinskih opisov brez predhodnega obvestila. Ponudbe veljajo do razprodaje zalog.

ARHIVIRANJE

Naročilo bomo hranili na sedežu družbe eno leto in ga lahko kupec kadarkoli dobi na vpogled.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V podjetju Tehno Mobil d.o.o. Ljubljana so vaši osebni podatki varni pred tretjimi strankami in bodo uporabljeni le za storitve s strani Tehno Mobil d.o.o. Ljubljana in sicer v skladu s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki je na vpogled na sedežu podjetja.

AKCIJSKE PONUDBE

Akcije veljajo v roku svoje omejitve oz. do razprodaje zalog v tem obdobju.

Nakupovalni voziček

 x 
Košarica je prazna

Spoštovani,na spletnem mestu www.tehnomobil.si piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše edinstvene izkušnje ob obisku. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information