O podjetju

One Touch 916 dobitnik nagrade RED DOT

Z veseljem sporočamo, de ja Alcatelov One Touch 916 dobitnik prestižne Red Dot nagrade.

911

Red dot je ena najbolj prestižnih oblikovalskih nagrad na svetu. Nagrado za izjemne oblikovalske dosežke podeljujejo že od leta 1955. Z več kot 10.000 prijav iz 60 držav izraža najvišje mednarodno priznanje na področju oblikovanja. Uvršča se med največja tekmovanja v oblikovanju, njena prepoznavnost pa iz leta v leto narašča. Red dot design award je nagrada, ki si je svetovni ugled in prepoznavnost pridobila zaradi načina organizacije tekmovanja ter nepristranskega ocenjevanja vrhunskih strokovnjakov iz sveta oblikovanja.
Tekmovanje se deli v tri ocenjevalne kategorije: produktni, komunikacijski in konceptualni dizajn, ki se ocenjujejo neodvisno drug od drugega. Omenjene tri kategorije se nadalje delijo v podkategorije, ki jih ocenjujejo za vsak program posebej izbrani svetovni strokovnjaki v žiriji. Mednarodno razpoznavna rdeča točka sporoča vrhunsko kakovost na področju oblikovanja. 

Več o telefonu...

Nakupovalni voziček

 x 
Košarica je prazna

Spoštovani,na spletnem mestu www.tehnomobil.si piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše edinstvene izkušnje ob obisku. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information